☎ 0654256480 of 0104255033
Home » Klant Reacties

Klant Reacties

Ralph & Jeannine
Wij hebben een nieuwe achterpui en een nieuw slaapkamerraam laten plaatsen door Antonio en zijn collega’s van Bouwsil. Dik tevreden met het resultaat! Vakkundig, communicatief en betrouwbaar bedrijf, top!
Geplaatst op 09-06-2023 om 17:12 uur
Alexander von Schmid
Wij hebben dakkapellen laten plaatsen door Bouwsil en zijn daar zeer blij mee. Ze zien er aan de buitenkant heel verzorgd en robuust uit. En van binnen is alles netjes afgewerkt. Rob da Silva van Bouwsil is een zeer attente en betrouwbare aannemer. Hij communiceerde altijd netjes en respectvol en hield ons goed van alles op de hoogte. We zijn blij dat we met Bouwsil de goede keuze hebben gemaakt. De dakkapellen worden helemaal ter plekke met geschaafde houten balken en ander materiaal gebouwd. Het is echt ambachtelijk vakwerk. De mensen die Rob in dienst heeft, zijn beleefd en doen hun werk netjes. Al met al een echte aanrader. Alexander von Schmid (Rotterdam)
Geplaatst op 26-06-2022 om 12:10 uur
Shenna
Antonio en zijn team hebben bij ons alle kozijnen vervangen. We zijn zeer tevreden met het resultaat! Alles werd ook netjes opgeruimd. Absoluut aanrader!
Geplaatst op 30-12-2021 om 09:53 uur
Ninde & Matthijs Bloem
Antonio en zijn collega hebben binnen anderhalve dag de achterpui vervangen voor mooie openslaande deuren en het keuken raam vervangen. Alles was duidelijk gecommuniceerd van te voren. Ze hebben alles netjes afgewerkt en achtergelaten. Ik zal ze zeker weer benaderen voor andere klussen
Geplaatst op 20-12-2019 om 08:31 uur
Remy
Antonio en zijn team hebben onze bovenverdieping omgetoverd tot 3 slaapkamers en een nieuwe dakkapel. Eindresultaat is super. Netjes afgewerkt. Bouwsil werkt snel. Heldere communicatie en alles netjes opgeleverd.
Geplaatst op 22-07-2019 om 08:33 uur
Ton & Thea
AntÚnio en zijn collega hebben bij ons naar volle tevredenheid een prachtig dakkapel geplaatst. Duidelijke communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden. Tijdens het plaatsen nog wat gevraagd of hij naar de nokpannen wilde kijken en vastleggen wat ook geen probleem was. Er zitten bij ons nog aardig wat in de planning wat betreft verbouwen/renoveren waarvoor wij zeker een beroep zullen doen op Bouwsil. AntÚnio nogmaals dank voor de gedane werkzaamheden en service echt SUPER. Ton en Thea Hendrik-Ido-Ambacht
Geplaatst op 14-05-2019 om 08:58 uur
fam. v/d bos
dhr antonio en zijn zoon, heeft bij ons op de kinderkamers kustofkozijnen met dubbelglas geplaatst en het resultaat is uitstekend. hij heeft het super mooi gedaan en afgewerkt zoals wij het wilden hebben. wij zijn er super blij mee, en nogmaals bedankt.
Geplaatst op 16-11-2017 om 22:01 uur
Tineke Bastiaansen
De sierdaklijsten van mijn pas gekochte woning waren aan vervanging toe. Antonio heeft deze lijsten exact gekopieerd, hetgeen een heel intensief, tijdrovend werk was. Hij heeft er werkelijk een kunstwerk van gemaakt. Ik ben zeer tevreden! Het geheel ziet er schitterend uit! Top! Perfect uitgevoerd. Dank je wel Antonio! Locatie: Rotterdam december 2016.A
Geplaatst op 27-12-2016 om 19:52 uur
Tanja Neves
Gister een schuifpui laten plaatsen door meneer Silva. Ook wij zijn zo tevreden met het geleverde werk!! Helemaal tevreden ermee! Wat heb ik spijt dat ik mijn hele verbouwing niet door hem heb laten doen! Maar voor alle volgende opdrachten neem zeker weer contact met hem op!! Happy!:-))
Geplaatst op 16-12-2016 om 19:09 uur
Robert Baas
Via een algemene site meerdere offertes opgevraagd voor het plaatsen van kunststof kozijnen met dubbel glas. De bedrijven die daarop reageerden had ik geen goed gevoel bij. Traag, duur, voorwaarden stellen... Via een vriend uiteindelijk bij mijnheer DaSilva terecht gekomen. Wat een verschil met de andere aanbieders! Zeer snelle reacties, hele scherpe offerte prijzen, continue goed telefonisch contact. Na opname bij mij thuis al binnen een dag een passende offerte. Ook na het accorderen van de offerte en de aanbetaling, goed contact door dhr. DaSilva. De ramen zijn binnen drie weken geleverd ťn geplaatst: wellicht mazzel, maar dit vond ik wel uitmuntend snel. De plaatsing en afwerking is simpelweg prima. De mensen die dhr DaSilva in dienst heeft zijn ook zeer vriendelijk en bekwaam. Samengevat: Communicatie 9 Klantvriendelijkheid 10 Levering 9 Afwerking 9. Ik kan het bedrijf van dhr DaSilva zeker aanraden en hoop lang met hem zaken te blijven doen!!
Geplaatst op 19-03-2015 om 13:41 uur
Martin
Na wat rondkijken en gesprekken met andere bedrijven besloten met Bouwsil in zee te gaan. Met Antonio alles doorgesproken waarna hij aangaf dat hij mijn wensen kon realiseren. Hij heeft een juweel van een dakkapel gebouwd en daarin een bijzondere badkamer met ladekasten in de anders loze ruimte in de dak overspanningen. Antonio heeft dit op vakkundige wijze gedaan waarbij hij oog voor detail had en erg creatief meedacht om het nog mooier te maken. Ook aan het eind bleef hij even vriendelijk toen ik puntjes aan bleef wijzen die nog moesten. De meeste had hij zelf ook al onderkend. Ben super tevreden en zal in de toekomst Antonio zeker weer bellen voor een nieuwe klus.
Geplaatst op 11-08-2014 om 21:10 uur
Elhami
zeer nette betrouwbaar bedrijf, wij zijn zo tevreden met onze nieuwe dakkapel!! Ze werken overigens zeer netjes. Echt een aanrader voor iedere klus!! Locatie Ridderkerk.
Geplaatst op 05-08-2014 om 12:29 uur
Geert
Eindelijk dubbele beglazing. In de oorspronkelijke ramen en mooi en professioneel afgewerkt. Dank!
Geplaatst op 07-07-2014 om 18:35 uur
Fam. Schols
Bouwsil heeft onze kozijnen vervangen (we hebben nu kunststof, incl. hor-deuren) en een hele keuken met granieten aanrecht geplaatst, incl. verleggen water en afvoer, e.d. Alles is van tevoren zeer nauwkeurig opgemeten. Wij vonden de prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend en de bekwame werkers waren bescheiden en netjes. Dus wat ons betreft is Bouwsil absoluut aan te raden.
Geplaatst op 16-06-2014 om 19:02 uur
Wolswijk en Ouwehand te Spijkenisse
Werkzaamheden: Plaatsen dakkapel. Antonio en George hebben bij ons een dakkapel geplaatst. Wegens problemen bij Trippel AAA te alphen ( niet nakomen van hun afspraak, niet op tijd kunnen leveren etc) konden Antonio en George binnen een korte tijd bij ons het dakkapel plaatsen. Wij zijn zeer tevreden en bevelen hun zeker bij onze familie, vrienden en kennissen aan.
Geplaatst op 28-05-2014 om 07:51 uur
Maya
Bouwsil heeft voor onze v.v.e. de houten ramen vervangen voor HR++ kunststof kozijnen. Wij zijn zeer tevreden met het vakmanschap en de service van Bouwsil. De heer Da Silva pakt een opdracht professionele aan, en laat nergens steken vallen. Inmiddels hebben wij Bouwsil al bij een veel mensen aangeraden en zullen dat nog vaak doen. Locatie: Voorburg
Geplaatst op 02-05-2014 om 11:40 uur
Martin
Bouwsil heeft bij onze jaren 30 portiekwoning de houten ramen vervangen voor HR++ kunstof kozijnen en ik kan niet anders zeggen dan dat wij erg blij zijn met het resultaat. Het werk is netjes uitgevoerd en geheel volgens afspraken. Het was ook erg fijn communiceren met de heer Da Silva. Op vragen per telefoon of mail kregen we altijd een razendsnelle en correcte reactie. Meneer Da Silva en zijn medewerkers zijn erg vriendelijk en wij zullen hen zeker aanraden aan kennisen en vrienden. Locatie :Voorburg
Geplaatst op 01-05-2014 om 20:49 uur
Aart de Haan
Net en zeer betrouwbaar bedrijf die staat voor vakwerk en dat meer dan waarmaakt. Prijzen zeer goed te noemen naar hetgeen wat er geleverd wordt. Zeker voor u een aanrader. Netheid staat hoog in het vaandel. cijfer een 9
Geplaatst op 30-04-2014 om 14:22 uur
Dhr. Buma, Ďs-gravenhage
29-04-13 | Dhr. Buma, Ďs-gravenhage We hebben een duidelijke en scherp geprijsde offerte ontvangen. De klus is helemaal goed uitgevoerd en Antonio heeft zich zeer flexibel getoond. Ik hoop een volgende klus weer door hem uit te laten voeren, een aanrader voor iedereen!
Geplaatst op 23-04-2014 om 16:47 uur
dhr, Henderson
Toegevoegd op: 11 April, 2012, Door: dhr, Henderson Welke werkzaamheden: Dak vernieuwen onlangs een nieuw pannendak laten leggen. Snel, goed en kostentechnisch interessant! Locatie: Lekkerkerk
Geplaatst op 23-04-2014 om 16:27 uur
Dhr. Dudok van Heel
ieuwe plafonds op zolder aanbrengen inclusief rachelwerk en verlichting.
18-04-13 | Dhr. Dudok van Heel, Capelle aan den ijssel

De heer Roque da Silva kon op zeer korte termijn na het gereed komen van de dakisolatie de 3 nieuwe plafonds aanbrengen. Hij heeft het werk keurig uitgevoerd. Het is een harde vrolijke werker met veel ervaring. Hij heeft een slimme oplossing gecreeerd om ook veilig boven de trap te kunnen werken. De constructie mocht na afloop blijven staan zodat we bij het schilderen van de muur en plafond er nog gebruik van kunnen maken. Het werk nam toch nog wat meer tijd in beslag maar werd de volgende ochtend netjes afgemaakt.
Geplaatst op 23-04-2014 om 16:21 uur
H.E. Korenromp Woubrugge
Antonio en George hebben bij ons 4 kozijnen met kip/kantelramen geplaatst. De bestelling was oorspronkelijk geplaatst bij het bedrijf Tripple AAA te Alphen, waar we geen goed woord voor over hebben. Gelukkig was voor de montage van e.e.a. het Bedrijf van Antonio ingehuurd. In een woord vakwerk en daarbij ook nog vriendelijke en behulpzame mensen. Zeer aan te bevelen.
Geplaatst op 23-04-2014 om 14:57 uur
J.G.Pijnacker Hordijk
Toegevoegd op: 1 March, 2012, Door: dhr, J.G.Pijnacker Hordijk
Welke werkzaamheden: Service en Veiligheid. BOA

Het bovenstaand bedrijf heeft bij mij het een en ander aan werkzaamheden verricht. Dubbele beraming en kozijnen,een muur uitgebroken en opgebouwd en stuck werk. Over het afgeleverde product ben ik zeer over te spreken. De werkzaamheden gebeuren veilig,goed,snel en in overleg. Buiten dat BOUWSIL een goed product afleverd zijn de eigenaar en zijn team uiterst vriendelijk. Een aanrader voor een ieder die wil verbouwen.
Locatie: Rotterdam
Geplaatst op 18-04-2014 om 13:02 uur
Mvr. Roos
Toegevoegd op: 7 April, 2012, Door: mvr, roos
Welke werkzaamheden: kunstof ramen

zeer nette en betrouwbaar bedrijf en personeel levert netjes en goed werk af en ruimen alles na de werkzaamheden weer op zeker aan te raden mag ik het een cijfer geven dan zeker een dikke 8
Locatie: spijkenisse
Geplaatst op 18-04-2014 om 12:42 uur

Reactie plaatsen