☎ 0654256480 of 0104255033
Home » Referenties

Referenties

Bouwsil werkt tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers, het doet ons dan ook genoegen dat wij onderstaande relaties als referenties mogen noemen. Wij hebben voor onderstaande relaties diverse werkzaamheden uitgevoerd.

19-08-2016 | H.F.N. Siebrecht

In juli 2016 heeft de firma Bouwsil, de heer Roque da Silva, verschillende werkzaamheden aan onze woning uitgevoerd.
Zo zijn o.a. nieuwe ramen en kozijnen geplaatst en is de houten gevelbekleding vervangen door fraaie kunststof panelen. Daarnaast heeft
de heer da Silva het rolluik en de schuifpui nagezien en afgesteld. De heer da Silva is een uitstekende vakman.
Hij ontdekte dat lekkage in onze woning werd veroorzaakt door een verkeerde constructie van de dakkapel op het dak van onze buren. In overleg met onze buren zal de heer da Silva e.e.a. repareren zodat er geen lekkage meer zal optreden.

Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden en kunnen de heer da Silva dan ook van harte aanbevelen.

18-04-13 | Dhr. Dudok van Heel, Capelle aan den ijssel

De heer Roque da Silva kon op zeer korte termijn na het gereed komen van de dakisolatie de 3 nieuwe plafonds aanbrengen. Hij heeft het werk keurig uitgevoerd. Het is een harde vrolijke werker met veel ervaring. Hij heeft een slimme oplossing gecreeerd om ook veilig boven de trap te kunnen werken. De constructie mocht na afloop blijven staan zodat we bij het schilderen van de muur en plafond er nog gebruik van kunnen maken. Het werk nam toch nog wat meer tijd in beslag maar werd de volgende ochtend netjes afgemaakt.

 

Toegevoegd op: 11 April, 2012, Door: dhr, Henderson
Welke werkzaamheden: Dak vernieuwen
onlangs een nieuw pannendak laten leggen. Snel, goed en kostentechnisch interessant!
Locatie: Lekkerkerk

Toegevoegd op: 7 April, 2012, Door: mvr, roos
Welke werkzaamheden: kunstof ramen
zeer nette en betrouwbaar bedrijf en personeel levert netjes en goed werk af en ruimen alles na de werkzaamheden weer op zeker aan te raden mag ik het een cijfer geven dan zeker een dikke 8
Locatie: spijkenisse

Toegevoegd op: 31 March, 2012, Door: dhr, mano borsboom sam-sin
Welke werkzaamheden: kunstof beglazing totale huis
Hallo ik heb antonio gevraagd om al mijn ramen en deuren te voorzien van kunstof met dubbele beglazing. Ik heb gekozen voor de kleur ral 9001 (pergamon). Deze kleur heb ik gekozen omdat mijn woning dateerd uit 1947. In de ramen heb ik strippen laten verwerken zodat het lijkt alsof de ramen uit allemaal kleine ruitjes bestaat. Dit alles geeft een zeer mooie uitstraling aan mijn beneden woning. Het werk is zeer mooi en profesioneel uitgevoerd krijg nog steeds complimenten. Als je vlaardingen het centrum inrijd kan je het niet missen!
Locatie: vlaardingen

Toegevoegd op: 1 March, 2012, Door: dhr, Hanna
Welke werkzaamheden: dakkapel
De tekening van de dakkapel is deskundig ontworpen en vervolgens naar alle tevredenheid geplaatst.\ Het materiaal is van goede kwaliteit en de afwerking is zorgvuldig gedaan. Te Tenslotte zijn wij volledig tevreden met het advies en het resultaat.
Locatie: Barendrecht

Toegevoegd op: 1 March, 2012, Door: dhr, J.G.Pijnacker Hordijk
Welke werkzaamheden: Service en Veiligheid. BOA
Het bovenstaand bedrijf heeft bij mij het een en ander aan werkzaamheden verricht. Dubbele beraming en kozijnen,een muur uitgebroken en opgebouwd en stuck werk. Over het afgeleverde product ben ik zeer over te spreken. De werkzaamheden gebeuren veilig,goed,snel en in overleg. Buiten dat BOUWSIL een goed product afleverd zijn de eigenaar en zijn team uiterst vriendelijk. Een aanrader voor een ieder die wil verbouwen.
Locatie: Rotterdam

Toegevoegd op: 1 March, 2012, Door: dhr, Metz Woninginrichting
Welke werkzaamheden: Verbouwing
Verbouwing is prima verlopen en binnen de gestelde tijd opgeleverd.
Locatie: Rotterdam

Toegevoegd op: 29 February, 2012, Door: dhr, Willekens
Welke werkzaamheden: Dakappellen
Beste Bouwsil het is wederom prima werk, volgens afspraak en goede afwerking. Het is helemaal af en we zijn er erg blij mee.
Locatie: Barendrecht

Toegevoegd op: 19 August, 2011, Door: dhr, Familie van de Ruit
Welke werkzaamheden: creëren 3 kamers op zolder en een speelzolder.
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.Onze 2 kinderen hebben nu de gehele zolder,inclusief een speelzolder en we kunnen ook nog in een aparte kamer de was doen. Zeer aardige kerel en denkt ook mee over hoe het anders en beter zou kunnen.Kwalitatief mooi materiaal en vakkundig werk! nogmaals bedankt We zouden Bouwsil dan ook aan iedereen aanraden!
Locatie: Rotterdam

Toegevoegd op: 31 July, 2011, Door: dhr, Willekens
Welke werkzaamheden: Plaatsen van kunstofkozijnen.
In de winter van 2008 heeft Bouwsil onze kozijnen aan de voorkant vervangen voor kunstof. Het werk was snel en vakkundig gedaan, geheel naar onze tevredenheid.
Locatie: Barendrecht

Toegevoegd op: 29 July, 2011, Door: dhr, Joris Hol
Welke werkzaamheden: Contract and Procurement Manager
Wij hebben naar tevredenheid in onze laatste twee huizen diverse werkzaamheden laten verrichten door Bouwsil. Wij zijn tevreden over de veelzijdigege en klantgerichte aanpak in combinatie met het vakmanschap.
Locatie: Rotterdam

Toegevoegd op: 25 July, 2011, Door: dhr, F. Roque da Silva
Welke werkzaamheden: Verbouwing zolder incl plaats dakkappel
Een leegstaande zolder is geheel verbouwd. Van 1 grote open plek zijn 2 slaapkamers, een vliering, een washok, 4 schuifkasten en een gang gemaakt. Tevens is een dakkappel gebouwd. Alles is voorzien van elektra met lichtpunten en stopcontacten. Het werk is geheel professioneel en dus naar tevredenheid uitgevoerd.
Locatie: Barendrecht

Toegevoegd op: 21 July, 2011, Door: mvr, Mensing
Welke werkzaamheden: Diverse werkzaamheden
Enkele jaren geleden zijn de kamers van de beneden verdieping “doorgebroken”, nieuw plafond en muren, met stuc werk. Ben er heel tevreden mee Eveneens over het plaatsen van een badkamer, verbouwing van de zolder, met toilet. vooral een moeilijke klus omdat mijn (oude) woning nogal scheef staat. Het laatste karwei, pannendak deels vernieuwd, houten beschot vernieuwd geïsoleerd en aangezien ik geen lekkages gezien heb tijdens sneeuw en regen buien neem ik aan dat het naar behoren uitgevoerd is!
Locatie: Rotterdam

Toegevoegd op: 19 July, 2011, Door: dhr, A. Burggraaf
Welke werkzaamheden: Kunststof kozijnen met dubbel glasa en voordeur
Heb met Bouwsil kennis gemaakt via mijn schoonzoon. De kozijnen en de voordeur van de voorkant van het huis heb ik door deze vriendelijke man laten vervangen. De voordeur ging na een tijdje moeilijk, omdat de volle zon de hele middag op de voorkant van het huis schijnt. Dit werd na overleg prima verholpen. Dus service en ook afwerking staan hoog in het vaandel. Bovendien worden alle werkzaamheden in zeer goed wederzijds overleg uitgevoerd. En natuurlijk is de prijs ten opzichte van de geleverde materialen en arbeid zeer acceptabel. Dus gewoon een aanrader.
Locatie: Rotterdam, Overschie

Toegevoegd op: 18 July, 2011, Door: mvr, Kok
Welke werkzaamheden: Kunststof kozijnen en schuifpui
Fantastisch werk geleverd van geweldige kwaliteit voor een zeer schappelijke prijs! Wij hadden niet meer tevreden kunnen zijn. Vooral de afwerking is bewonderenswaardig en een echt kenmerk van Bouwsil. Wij kunnen iedereen Bouwsil aanraden!
Locatie: Rotterdam

Toegevoegd op: 18 July, 2011, Door: dhr, P van den Bosch
Welke werkzaamheden: Software Fix
De aanbouw was verzakt en moest worden gesloopt op de muren na. Na het onderheien heeft Bouwsil alles weer herbouwd Vanaf 1 meter in de grond totaan een nieuw dak. Alles volledig volgens planning en naar tevredenheid verlopen. Opgewekte werkers en er is vakwerk geleverd. Bedankt Bouwsil!
Locatie: Ridderkerk

Toegevoegd op: 18 July, 2011, Door: dhr, Van Oeveren
Welke werkzaamheden: kozijnrenovatie en deur afhangen
bedrijf was in staat op acceptabele termijn een verrot raamkozijn te renoveren en tegelijk een (bouwmarkt)deur af te hangen. Beide tot onze volle tevredenheid. Wij zijn op dit adres gekomen via onze dochter waar hij prima werk heeft geleverd met het verbouwen van de zolder. Daarvoor had hij bij de buren van onze dochter bijna het gehele huis gerenoveerd. Onze ervaringen zijn prima dus………..aanbevolen adres.
Locatie: Barendrecht

Toegevoegd op: 18 July, 2011, Door: dhr, Fabien Kamminga
Welke werkzaamheden: Renovatie dakkapel
Onze dakkapel was nodig aan vervanging toe. Aangezien we geen standaard dakkapel hebben werd vervanging een dure oplossing. Kortom daar shopten we voor een renovatie van onze dakkapel. Na enkele offertes opgevraagd te hebben kwam Bouwsil in prijs/kwaliteit verhouding bij ons het best uit de bus. Samen met onze buren lieten we onze beide dakkapellen renoveren en het eind resultaat mag daar wezen! De heren van Bouwsil hebben prachtig werk opgeleverd zonder problemen. Uit de kunst en nogmaals bedankt!
Locatie: Poortugaal

29-04-13 | Dhr. Buma, ‘s-gravenhage

We hebben een duidelijke en scherp geprijsde offerte ontvangen. De klus is helemaal goed uitgevoerd en Antonio heeft zich zeer flexibel getoond. Ik hoop een volgende klus weer door hem uit te laten voeren, een aanrader voor iedereen!

18-04-13 | Dhr. Dudok van Heel, Capelle aan den ijssel

De heer Roque da Silva kon op zeer korte termijn na het gereed komen van de dakisolatie de 3 nieuwe plafonds aanbrengen. Hij heeft het werk keurig uitgevoerd. Het is een harde vrolijke werker met veel ervaring. Hij heeft een slimme oplossing gecreeerd om ook veilig boven de trap te kunnen werken. De constructie mocht na afloop blijven staan zodat we bij het schilderen van de muur en plafond er nog gebruik van kunnen maken. Het werk nam toch nog wat meer tijd in beslag maar werd de volgende ochtend netjes afgemaakt.