☎ 0654256480 of 0104255033
Home » Diensten » Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Hoewel kozijnen in vergelijking niet erg groot zijn, bepalen ze voor een groot deel de uitstraling van uw huis. Het is dan ook essentieel dat u mooie en goed onderhouden kozijnen in uw huis heeft. Dit maakt uw huis ook een stuk aantrekkelijker.

Mooi

Houten kozijnen zijn mooi maar hebben veel onderhoud nodig zoals glad schuren. Met kunststof kozijnen heeft u deze problemen niet. Dit komt omdat kunststof kozijnen van ‘nature’ heel glad zijn en dit ook blijven: een kunststof kozijn zit gegarandeerd ‘strak in de lak’.

Veilig

Het is een veilig gevoel wanneer kozijnen uw belangrijkste bezittingen beschermen.Storm, spelende kinderen of het inbrekersgilde: onze kunststof kozijnen weerstaan het allemaal. Dit komt doordat wegebruik maken van het beste ‘beslag’ en hoog kwalitatief staal in de kozijnen. De politie geeft niet voor niets het Politiekeurmerk Veilig Wonen af op al onze producten en de montage.

Onderhoudsarm

Tenzij schilderen een hobby is, wordt een hoop ergernis en verspilde tijd voorkomen door te kiezen voor kunststof kozijnen. Gemak dient immers de mens. Onze kozijnen zijn zeer goed bestendig tegen weer en wind. U hoeft nooit meer stunts uit te halen om dat ene moeilijk bereikbare raampje te schilderen, ook het geworstel met ladders of steigers is verleden tijd. Stelt u zich eens voor hoeveel geld, tijd en ergernis u kunt besparen: uw kozijnen schoonmaken en de draaiende delen af en toe nakijken is voldoende!

Super isolerend

Onze kozijnen werken voor u. Zonder dat u er iets voor hoeft te doen wordt de kou buiten gehouden en de warmte blijft binnen, zodat uw huis altijd lekker behaaglijk blijft. Vergeet niet dat behalve de kou, ook geluid door kunstof kozijnen veel minder doordringt in uw woning. U zult verbaasd zijn over de rust in uw eigen huis.

Duurzaam

Het klinkt misschien vreemd dat kunststof duurzaam is, daarom leggen wij hier uit waarom dit zo is.Kunststof kozijnen gaan ten eerste ontzettend lang mee, minimaal een heel mensenleven. Ten tweede worden kunststof kozijnen gerecycled, van de oude kozijnen worden weer nieuwe kozijnen of andere producten gemaakt.Bedenkt u eens hoeveel verf er wordt bespaard als u kiest voor ons product? Bovendien hebben we het dan nog niet gehad over de bijdrage aan de duurzaamheid van het milieu door de uitstekende isolerende eigenschappen van onze kozijnen